Jenny Hermansson
 Ägare av Studion, Frisör, Fransstylist, Spraytan

Jag har gått en treårig gymnasieutbildning med efterföljande lärlingsår, varpå jag tog mitt gesällbrev. Jag har sedan dess jobbat drygt 10 år som frisör på olika salonger i både Bollnäs och Stockholm. Det som mest kännetecknar mig som frisör är att jag är effektiv och noggrann. Jag sätter alltid kunden i första rummet, tar mig tid att lyssna till och i allra största mån, så långt min kunskap och kreativitet räcker till tillgodose dina önskemål.
 

Viktoria Kulborg
Nagelterapeut, 3d bryn, Spraytan

Jag är diplomerad nagelterapeut sedan 2013 och jag jobbar med märket Pronails. Jag har även certifikat i Sopolish Protect And Peel, som är en revolutionerande innovation inom permanenta lack. 
Jag älskar form, design och mönster, nytänkande och inspirerande. Jag vill även hjälpa de som har problem med sina naglar. 
Hos mig kan du boka alla slags hand- och nagelbehandlingar. Och har ni funderingar över vad som behövs göras, så kom in på en liten konsultation, så får vi komma fram till något som passar din nagel och livsstil. 
I november 2014 fick jag äran att gästspela på Nageldesign i Gävle, och demonstrera och visa designs på nagel.

Jag går nu en utbildning inom microblading, via Perfect Beauty! En kosmetisk tatuering av bryn. En rolig utmaning som kommer passa mig perfekt! 

 

Vilma Eriksson
Frisörelev

Vilma är en riktigt duktig 3års elev! 
Hon är otroligt lyhörd och är genuint intresserad av yrket, vilket gör att hon sätter dig som kund helt i fokus och gör allt för att du ska känna dig nöjd!